Home » , , , , » Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Download Film

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Download Film

Fuld streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i bedste kvalitet. Spille streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i high definition kvalitet. Online streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i top videoformat. Se streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i bedste video format. Se fuld film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i HD-kvalitet.


Du kan få vist en fuld beskrivelse af Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten nedenfor:
 • Original titel : An American Tail: Fievel Goes West
 • Film titel : Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten
 • År for film : 1991
 • Genrer af film : Eventyr, Animation, Familie,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1991-11-21
 • Virksomheder af film : Universal Pictures, Amblimation,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : English,
 • Varighed film : 75 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.2
 • Youtube ID film : IqyBOl6Tt00
 • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,SV,ES,NB,NL,DA,NO,PL,RU,HU,FI,
 • Cast af film :James Stewart (Wylie Burp (voice)), Dom DeLuise (Tiger (voice)), Amy Irving (Miss Kitty (voice)), Erica Yohn (Mama Mousekewitz (voice)), Nehemiah Persoff (Papa Mousekewitz (voice)), Phillip Glasser (Fievel Mousekewitz (voice)), John Cleese (Cat R. Waul (voice)), Catherine Cavadini (Tanya Mousekewitz (voice))

0101329

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten er det bedste film fra Universal Pictures, Amblimation, ved hjælp af en beskrivelse af filmen er "Familien Muskowitz opdager hurtigt, at Amerika ikke er den rene idyl. De bor i en ussel baggård i Bronx. Her er gaderne ikke fulde af ost, der er stadig katte, der angriber, og det er stadig en kamp at skaffe mad på bordet. Lillesøster Tanya drømmer forgæves om en sang-karriere og Fievel vil gerne være en barsk sherif som sin helt Wylie Burp. Familien Muskowitz bliver lokket vest på af den onde gentlemankat, Kat E. Vræl. Men opdager hans sande plan, nemlig at bruge dem til muse-burgers.Fiewel slår sig sammen med sin trofaste ven, vegetarkatten Tiger. De vil sammen med den legendariske sherif Wylie Burp bekæmpe katte-bandens grusomme plan.Gys og grin er hoveingredienserne i denne hjertevarme familiefilm.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste kvalitet af lyd og fineste bedste skuespillere.

Hvis du er interesseret gøre en indsats udforske for Film efter titel Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten, du tilfældigvis er på de allerbedste websted. Her kan du pas gratis eller downloade det ud af mobilenhed ved at klikke på download-knappen. Du kan ser en masse nyeste filmtitler som en gave ved at registrere øjeblikket en medlem. Du dybest set tager 2 minutter at vælge og glæde i et enormt antal nyeste film gratis

... Fuld film streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i video i høj kvalitet 720p ....
Screenplay : Flint Dille, Producer : Steven Spielberg, Director : Simon Wells, Editor : Nick Fletcher, Original Music Composer : James Horner, Producer : Robert Watts, Characters : David Kirschner, Director : Phil Nibbelink, Executive Producer : David Kirschner, Executive Producer : Kathleen Kennedy, Executive Producer : Frank Marshall
Selvfølgelig, nu du kan se film involverer Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten fuldt længde og har den link til dette film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i high definition-format.


Tags: sheriff, indianerland, mouse, familie,

Share this article :

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Support : Copyright © 2013. film animation spille alle - All Rights Reserved